NONSTOP 723 123 100

Renovace dřevěných podlah Praha

Dřevo je nádherný přírodní materiál s vynikajícími vlastnostmi. Má přirozený vzhled, dobré izolační vlastnosti a jeho ušlechtilý povrch dodává místnosti s dřevěnou podlahou atmosféru tepla a pohody. Dřevěná podlaha je příjemná na dotyk a pokud jí věnujeme správnou péči, bude nám ji vracet dlouhou řadu let.

 

Jak řešit poškození dřevěné podlahy

Jednou z výhod dřevěných podlah je jejich relativně snadná renovace. I přes nejlepší péči potřebuje dřevěná podlaha jednou za několik let opravit povrchovou vrstvu nebo i celkově zrenovovat. Pokud byla péče opomíjena, je renovace nutná dříve. Ale rozhodně není vše ztraceno. I silně poškozenou a nevzhlednou dřevěnou podlahu lze obvykle zachránit a navrátit jí její původní krásný vzhled. Kvalitně zrenovovat zvládneme dřevěné podlahy, parkety i podlahy z korku a bambusu.

 

S renovací dřevěných podlah máme bohaté zkušenosti

Naše firma se péčí o podlahy zákazníků včetně jejich renovace zabývá již sedm let. S renovací dřevěných podlah tedy máme bohaté zkušenosti. Naši pracovníci jsou pečlivě proškolení a zkušení odborníci, kteří svou práci vykonávají s maximální pečlivostí. Používáme pouze moderní profesionální přístroje a vhodné čistící i ošetřující přípravky.

 

Jak renovace dřevěných podlah probíhá

Rozsah prací při celkové renovaci dřevěných podlah obvykle zahrnuje několik fází a postup se liší v závislosti na poškození podlahy. Nejprve podlahu pečlivě prohlédneme a poté stanovíme vhodný postup, při kterém dosáhneme dokonalého optického i funkčního výsledku a zároveň zachováme co největší vrstvu zdravého dřeva. Samozřejmě dbáme i na udržení příznivé ceny, která přehnaně nezatíží rozpočet zákazníka. K ošetřování dřevěných podlah používáme kvalitní přípravky značek Bona, Eukula a Synteko. Po dokončení všech prací zákazníkům rádi poradíme, jak o dřevěnou podlahu dále co nejlépe pečovat.

 

Renovace lehce poškozené dřevěné podlahy

Pokud se jedná jen o mírné poškození, jako je zejména zmatnění povrchu, které potlačuje krásný vzhled dřevěné podlahy, ale nezasahuje do hloubky, není obvykle třeba provést broušení. Dostačujícím řešením bývá důkladné hloubkové čištění a následné ošetření podlahy ochrannou vrstvou, tj. voskovým olejem nebo lakem.

 

Renovace silně poškozené dřevěné podlahy

U středně poškozené podlahy již je třeba kromě čištění provést i jemné broušení a následně aplikovat na povrch dřeva lak nebo olej. U silně poškozených podlah je nezbytné provést celkovou důkladnou renovaci, která zahrnuje hlubší broušení dřevěné podlahy, tmelení nerovností, děr a hlubokých rýh a následné lakování nebo olejování. Při extrémně silném poškození dřevěné podlahy již individuálně posuzujeme, zda je možné podlahu zachránit. Pokud ano, přistupujeme po předchozí konzultaci se zákazníkem ke kompletní renovaci podlahy. Je-li dřevěná podlaha poškozená natolik, že již není v našich silách obnovit její krásný vzhled a skvělé vlastnosti, navrhneme zákazníkovi jako ideální řešení podlahovou krytinu vyměnit.

 

Broušení dřevěné podlahy

Broušení dřevěné podlahy obnoví její původní vzhled a zbaví ji starého zašlého laku stejně jako škrábanců, rýh, skvrn i nerovností. Vhodné je ovšem využít služeb zkušených profesionálů, kteří mají v broušení dřevěných podlah dostatečnou praxi. Odborné broušení dřevěných podlah zabrání vzniku nerovností. Po broušení získá podlaha opět hladký a jasný povrch, obnoví se její původní vzhled a vynikne kresba dřeva i jeho přírodní barevný odstín.

 

Vaši dřevěnou podlahu zrenovujeme profesionálně a kvalitně

Dřevo je relativně snadno renovovatelný materiál. Renovace povrchu dřevěných podlah je ovšem odborná práce, která vyžaduje profesionální vybavení a přesnost. Při broušení dřevěné podlahy také dochází k zvýšené prašnosti prostředí. Před provedením konečné povrchové úpravy je třeba v této fázi prací nechráněné dřevo parket důkladně očistit. Při broušení používáme jen ty nejšetrnější metody a postupy a naši podlaháři mají s renovací dřevěných podlah bohaté a dlouholeté zkušenosti. Jsou to profesionálové, kteří zvládnou vaši podlahu nádherně zrenovovat. Nejprve zhodnotí stav podlahy a celkový stav jejího poškození. Poté stanoví ten nejvhodnější a nejúčinnější pracovní postup. Naším cílem je naprostá spokojenost zákazníka a poskytování služeb té nejlepší kvality. Celé dřevěné podlaze dokážeme vrátit krásný vzhled, ať se jedná o podlahu prkennou, bambusovou nebo o dřevěné parkety. Po obroušení podlahy ošetříme její povrch lakem, případně oleji nebo voskem. Poskytujeme zcela kompletní servis a zaručujeme vysokou odbornou úroveň i kvalitu všech prováděných prací. Při využití našich služeb bude vaše dřevěná podlaha opět po dlouhou dobu krásná a zachová si své skvělé vlastnosti.

 

Dbáme na kvalitu a spokojenost zákazníka

Spokojenost zákazníků je pro naši firmu prvořadá. Vždy vyvíjíme maximální úsilí, abychom odvedli perfektní práci. Výsledkem naší činnosti je krásně zrenovovaná podlaha, která lahodí oku a vylepšuje atmosféru v místnosti. Nedbáme jenom na vzhled, ještě důležitější pro nás je maximální funkčnost a dlouhá životnost zrestaurované dřevěné podlahy. Ke všem fázím prováděných prací přistupujeme s maximální zodpovědností. Pro naše zákazníky realizujeme jednotlivé dílčí úkony i zcela kompletní služby od čištění přes renovaci až po ošetření povrchu dřevěné podlahy. Zabýváme se jak renovací dřevěných podlah v bytech a jednotlivých místnostech, tak i rozsáhlými zakázkami na renovaci dřevěných podlah v celém interiéru.

 

Orientační ceník

Kanceláře od 1500 Kč
Byty od 1500 Kč

kompletní ceník

Pár rad a Typů jak vám pomoci

Před stěhováním kanceláře si rozvrhněte kam se umístí vybavení a nábytek v nových prostorách.

Také si sepište seznam, co se bude stěhovat a co se zanechá na místě pro snadnější stěhování.
Zavolejte na naši firmu a objednejte si zdarma technika na prohlídku, taktéž můžete telefonicky si nechat udělat předběžnou kalkulaci