NONSTOP 723 123 100

PŮJČOVNA DODÁVEK

PŮJČENÍ DODÁVKY VE ZLÍNĚ ZA ROZUMNOU CENU

Specializací naší firmy je krátkodobé i dlouhodobé půjčování dodávek a užitkových vozů do 3,5 tuny. Pokud potřebujete zapůjčit dodávku, obraťte se na nás. Nezáleží na tom, zda jste majitel firmy, živnostník nebo soukromá osoba. Jsme tu pro všechny a připraveni poradit a pomoct.

Kdy si půjčit dodávku?

Dodávky bývají nejčastěji půjčovány pro zajištění svého podnikání, jako náhrada za porouchaný vůz, případně pro soukromé cesty, kam patří stěhování či převoz objemnějšího nákladu. Lze je využít pro krátkodobé i dlouhodobé výjezdy.

Půjčovna dodávek Zlín

Půjčovna dodávek Zlín nabízí k pronájmu dodávkové vozy.

Náš vozový park

Najdete u nás vozidla lehce ovladatelná i vyžadující zkušeného řidiče. Nabízíme dodávku Ford Transit LWB (L3H2), která je výborně ovladatelná, lehce řiditelná a má nízkou spotřebu a náhon na přední kola. Další nabízenou je Ford Transit LWB (L3H3), jejíž nespornou výhodou je parkovací asistent, který pomůže při couvání k místu nakládky. Skrze její rozměry je vhodná spíše pro zkušenější řidiče. Dodávku Ford Transit LWB (L2H3) můžete využít na krátké i delší trasy, díky intuitivnímu řízení ji zvládnou i řidiči bez zkušeností s velkými vozy. Posledním nabízeným vozem je Ford Transit LWB (L2H2), dodávka velice podobná předchozí zmíněné.

Kontaktujte nás, budeme se těšit

Nabízíme vám příznivou cenu, a to díky možnosti pronájmu reklamní plochy na našich vozidlech, proto jsme schopni nabídnout nejnižší možnou trhu. Pracující zákazníci ocení dlouhou otevírací dobu, jsme tu pro vás 7 dní v týdnu od osmi od rána do devíti do večera. Po domluvě jsme ale schopni vám vyjít vstříc v jakýkoli jiný čas. Náš zákazník je pro nás prioritou, telefon proto nikdy nevypínáme.

Budeme se těšit na spolupráci s vámi a věříme, že splníme všechny vaše přání
a představy do posledního detailu.

 

Orientační ceník

Kanceláře od 1500 Kč
Byty od 1500 Kč

kompletní ceník

Pár rad a Typů jak vám pomoci

Před stěhováním kanceláře si rozvrhněte kam se umístí vybavení a nábytek v nových prostorách.

Také si sepište seznam, co se bude stěhovat a co se zanechá na místě pro snadnější stěhování.
Zavolejte na naši firmu a objednejte si zdarma technika na prohlídku, taktéž můžete telefonicky si nechat udělat předběžnou kalkulaci